© All rights reserved.

2008. július 16., szerda

Megjött a Tűvarázsos varázscsomagIsmét csomagot kaptam. Ezúttal a párom is nagyon várta, ugyanis rendeltem pár kézzel festett The Gentle Art csodát is. Ezek már az ő kiváncsiságát is felkeltették. Sajnos összesen 3 volt a rendelt 5-ből, de ezek is megdobogtatták a szívem. :) Kíváncsi leszek, milyen lesz velük hímezni. Egyelőre csak nézegetem őket.
Aztán jött anyagminta is. Ezúton szeretnék ismét köszönetet mondani Mannamaria, Misstri és Mijuti segítségéért, hogy felhívták a figyelmem a létezésére.
Illetve megjött a páromnak tervezett Fleur de Lis képhez az anyag. Sajnos nem kaptam olyat, amit szerettem volna. Eredetileg Belfast anyagot szerettem volna, Magnolia színben. Viszont Magnolia épp csak 28-as anyagból volt, Belfast, csak fehér színben. Edelweisshu kérdezte, hogy is megy ez az anyag rendelés. Igen-igen, lehetséges, hogy mondom a kívánt anyagot, Zsuzsa pedig megrendeli. Csak pechemre most nyári szünet miatt, augusztus 29-ig nem tud hozatni. :( Így Vettem ezt a 35-ös anyagot. Hát, mikor kibontottam megijedtem!!! Nem tudom, hogy ekkora képet fogok e rá hímezni. Eszméletlen sűrű! Majd szétnézek még a Camponába, ha feljutunk, és max ebből valami szép terítő lesz, pár kis apró mintát könnyebb belevarázsolni, mint egy 200×200 öltéses képet.
Lapul még ott egy DMC cérna is. Ezt a kérdéses képhez egyszerűen elírtam az amerikai rendelésnél, így most pótoltam.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...