© All rights reserved.

2009. január 21., szerda

Tilda ismét

Ahogy ígértem, bár megkésve, de íme, itt a második Tilda. (megsúgom, időközben kiszabásra került a 3. Ja kérem! Ha egy üzlet beindul :D )
A képen eléggé buckás a felszíne, és bár valóban nem sikerült a legjobban a tömés, azért annál jobb, mint amit ez a kép sejtet. ;) A páromnak adtam, akinek (úgy tűnt legalábbis) tetszik. ;)



Hátterül Vinnie Pearce papírja szolgált.

5 megjegyzés:

Jucus írta...

Naaagyon szép kis szivecske, én nem látok egyenetlenséget! Mivel tömted ki?
A kép is nagyon jó, amit szerkesztettél belőle! Szép ez a papír, ilyenkor csak egy papírt használsz egy rétegben a fotód alá? (Tudom, amatőr kérdés)

Jucus írta...

Köszi a Táncosom dícséretét:o) Elárulod nekem is, hogy tudod nagyítani a képet? Ha a Zoom - ra kattintottam, elmosódott az egész. Pl. még arra sem jöttem rá, hogy tudom menteni magamnak a képet.

Luna (V.Fiona) írta...

A 2. kérdésedre a válasz:
A blogodon a jobb alsó sarokba a képen rákattintottam a scrapblog feliratra. Így eljutottam az oldalra, ahova feltöltötted, vagy készítetted, nem tudom.
Ott a képő fölött van a "View Full Screen" felirat, és arra kattintva bejött a nagy kép.
Hogy kell menteni? Én se tudom.... Esetleg print Screen-el, ha máshogy nem megy.
Az első kérdésre késöbb jövök. :D Most futnom kell a gyerekekhez. ;)

Luna (V.Fiona) írta...

Itt vagyok! SZóval az úgy készül, hogy a háttér papírból 2 réteg van. A fotó a kettő között helyezkedik el. Papír-fotó-papír.
Ezután a legfelső papír rétegen létre kell hozni egy un. rétegmaszkot. Ezután ezen a rétegmaszkon kell dolgozni. Egy (jelen esetben nedves)ecsettel. EZt úgy el elképzelni, mintha a fotóra felévitt rétegh mondjuk festék lenne, és abból viszaszednék, visszatörölnék mondjuk egy rongyal. Remélem sikerült jól elmondanom. :)
De tudok adni egy linket, ahol vieóval van elmagyarázva, lépésről lépésre. ;) Gondolom sejted hol... :DDDD
http://scrap.hu/showarticle.php?show=136
Bár én egy kicsit máshogy készítettem az enyémet, de talán ezzel együtt már érthetőbb a leírásom. ;) Jó próbálgatást. ;)

Jucus írta...

Megjöttem az infókért.o)
Köszönöm szépen a nagyításra vonatkozó segítséget is és a rétegezés magyarázatát meg a linket is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...