© All rights reserved.

2009. november 15., vasárnap

És amivel még tartozom......

Nem tudom mi van velem! Tisztára bevagyok zsongva. :)))) Megint elkapott a láz, és rákattanok minden jó mintára. :D Az elmúlt pár héten vagy 10 új "szerelmem" lett, és ez a szám már előre vetíti a sorsukat is, tudniillik, hogy nem hímzem ki őket soha az életbe, már csak a fizika törvényei alapján sem. :D Virágok, fák tájkép, szinte mindegy, már hímezném is. :)Persze a nagy tervezgetésben, kevesebb idő jut az aktuálisan bökögetettekre. Ráadásul ez a szenvedély nem áll ám meg a hímzésnél! Kényszeresen varrnék ruhákat is az egész családnak. :) Mondjuk ez egyrészt "kell" is, de valahogy nem érzek semmi visszafogást magamban, hogy miért ne, annál inkább késztetést, hogy ezt is, és ezt is, és ezt is jó lenne. :DDD Azt hiszem ez már kóros, és jobb lesz, ha beszámolok az orvosomnak róla, hátha valamelyik bogyó mellékhatása. :DDDD
De hogy a címnek is legyen értelme, most megmutatom nektek a 2 "fő" darabot, amin dolgozom. Érdekessége a dolognak, hogy mindkettő ugyanarra a 36ct-os hímzővászonra kerül. Egészen pontosan Zweigart-Edinburgh nevű anyagról van szó.

Az egyik a jól ismert Fleur de Lis - Tigris, amin jó ideje dolgozok. Aki nem tudná még, (van ilyen egyáltalán :D ) a páromnak készítem, ezért is dupla szerelem. :)



A másik egy Mirabilia kép, Mirabilia Christmas Elf Fairy. (naná, hogy pár napos kép, így most már nagyobb rész van kész szerencsére.)




Mint mondottam, mindkét minta ua. az anyagra készül. Élősszőr csak 1 szállal mertem hímezni rá, de a napokban olvastam (nem emlékszem kinek a blogján), hogy 2 szállal hímez hasonló sűrűségű anyagra, így a Mirabiliát próbaképp már úgy kezdtem el, és nagyon tetszik! Szép tömött duci X-eket kapni így. :D A szárnyát épp ezért csak félx-el hímzem, hogy egy kicsit legyen légiesebb. Bár talán jobb lett volna 1 szállal hímezni ott, de bontás után már eléggé kitágulnak a lyukak a vastag fonalszáltól, így maradt az első terv. ;)
Sztem így is nagyon szép lesz! :D

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...