© All rights reserved.

2009. november 9., hétfő

Ma jó napom-pom van :)))))

Ma olyan jó napom van! Megtudtam a pajzsmirigyem citológiai vizsgálatának eredményét, és teljesen negatív, hogy az orvos szavaival éljek. :DDD Olyan boldog vagyok, madarat lehetne fogatni velem. Okt.13-án vették le a mintát, így majd egy hónapnyi idegtépő, éjszakákat átsíró időszak ért véget. Igaz vannak még gondok vele, pl. hetek óta hajnali 3-4 felé tudok elaludni, mert a túlműködésre a gyógyszert még nem tudták beállítani, de most még ez sem érdekel!

Inkább megmutatom nektek, hogy a Golden Kite mintámmal hogy állok:



Közben elkészült a Tralala Joyeux Noël mintájának szarvaskája is. (csak nem fotóztam még )

Félig kész egy Dim tűpárna is, ám nem tudom, hogy őt befejezem e valaha is. Dimről DMC-re, majd onnan Rosace-ra lett váltva, és ez sztem nem tett jót neki. Mutatom a fotót róla:



Szóval ő a kis kegyvesztettem most. Az anyagot kávéval festettem.

Ami igazán szépen halad, és abszolúte kedvenc, az a tigrises kép, de momentán róla sincs fotóm. Viszont igyekszem pótolni. :D

Közben összekészítettem a hozzávalóakt a Mirabilia karácsonyi tündérkéjéhez, hála Csilla önzetlen segítségének, fonalváltás ügyben! (Köszi mégegyszer drága Csilla! )

Sajnos összekevertem a dolgokat rendelésnél, így 1 szín még hiányzik, de azt hiszem nem kerülheti el sorsát ettől függetlenül, és ma belekezdek.

Mindenkinek hasonló jó napot kívánok, valami sokkal kellemesebb dologból kifolyólag! :DDD

3 megjegyzés:

bruercsi írta...

Éljen, éljen, éljen!!!!!!
Szívből együtt örülök veled!!!!!

Delfike írta...

Örülök,hogy túl vagy a várakozáson!
Szépen alakul a nénid. :)

Luna (V.Fiona) írta...

Köszi lányok! Nagyon édesek vagytok! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...