© All rights reserved.

2010. november 14., vasárnap

Azok a fránya sz.gép vírusok.....

Azok a fránya vírusok elkapták a gépünket. Történ ugyanis, hogy az egyik nap gyanútlan kikapcsoltam a gépet, és utána már nem volt hajlandó indulni a Windows. A párom játszott (jó)pár napot a géppel, mire újra használható lett.

Addig is készült pár dolog, és bár teljesen egyik sincs kész, azért hoztam egy kis mutatni valót. Egyrészt itt van ugye a SAL, amit IMÁDOK hímezni. Bár egy-két dolog kiderült közben róla, ugyanis lassabban halad mint képzeltem, de cserébe (sokkal!) több fonalat eszik mint gondoltam volna. Ettől független nagy a szerelem, és már egy csodás gömb is megvan.



Aztán említettem, valahol-valamikor, hogy lesz itt két mikulászsák gyártás is. Mivel ennek hamarabb eljön az ideje, belevágtam abba is. Az utolsó pillanatban a gyerekek másik mintát választottak mint a tervezett, de a gyártó marad. 1-2 színen kellett változtatnom, ami sztem nagyon jól sikerült. Még jobb is mint az eredeti.



Bocsi a ráma nyomok miatt, de a fényképezéshez szedtem le a keretről. Szóval ezt egyből 2 példányban kell kihímeznem, és ez még csak az első!


És persze van pár beugró munka is, persze szintén a srácok ludasak a dologba, és bár nem xszemes, azért mutatom. Na jó, csak az egyiket, mert a másik egy filc torta lesz, amit titokba, meglepetésként készítek a leányomnak, ennél fogva nem tudom normális időben fotózni, meg aztán még félkész állapotban is van.

A másik delikvens pedig egy ágy+takaró szett, persze szintén dupla változatban. Mert milyen naiv is az az anyuka, aki azt hiszi azért, mert másodiknak fiút hozott a gólya, már megúszta, hogy dupla példányban gyártsa a babás dolgokat.



Azért amint látható, Olivér Jácint némileg fiúsította a dolgokat, párom nagy örömére.

Bár a takaró és az ágy Tex Zhu Zhu-nak készült, hamar elfoglalta helyét egy vonat. Persze a lányos textilek azért maradtak, bár azok is fiús változatban indultak, de hát ez van. Lényeg, hogy a gatyiban kukac figyel!

2 megjegyzés:

Jucus írta...

De rég jártam Nálad, pedig nem azért, mert nem akarok...az idő...Gyönyörűeket hímzel, a SAL-os nagyon szép lesz! Jó lett volna veletek tartani!

Luna (V.Fiona) írta...

Ó ez ismerős, mostanában még a saját blogomra sincs időm nekem sem. :)
Hát igen a SAL.. oly szép ez a minta! Még el is felejtettem, hogy egy BBD képet akartam hímezni idén karácsonyra. :))) Hiába, az új szerelem.... :) Örülök, hogy neked is tetszik. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...