© All rights reserved.

2011. január 23., vasárnap

Tilda, Golden Kite, és ami még belefért

Repül az idő, mégsem tudok sok haladást felmutatni. Ennek az is az oka amiket most hoztam, mert azért csurrant-csöppent valami idehaza. :) Legelőszőr is a srácoknak. Balga módon felajánlott egyik délután, hogy készítek a kis csajnak valami apróságot Hogy rövid legyek a végére mindketten kaptak 2 dolgot is.... :D Persze ezzel meg is volt a szórakoztatásom este 8-ig, míg a srácok édesen szambáztak köztem a színezés és egyéb elfoglaltságaik között. Az eredmények közül most csak a pasi kincseit mutatom. Akaratos gyermekek szülei talán már sejtik miért. :) A többieknek megsúgom, nem mindig olyanok lesznek a dolgok, ahogy az anyuka szerette volna. ;)


 A kisautó 5letét a Meskáról vettem. Sajnos most, miközben írom e sorokat már nem található meg a kínálatban, így nem tudom linkelni az alkotót. (ha valakinek van információja róla kérem ossza meg velem)

A baba egyszerű praktikás szabásminta alapján készült, érdekessége, hogy barna filcem nem lévén, hímzéssel oldottam meg. ;) Hiába, mindent a "megrendelőnek".

Készült itt még egy Tilda poncsó is ismét. Akik régebben is olvastak tudják, hogy egy hasonlót már készítettem a kislányomnak.

Ez a mostani Meska kínálatomat gyarapítja. :) Itt: http://www.meska.hu/ProductView/index/155886 





Mutatok egy kis GK-t is, bár őszintén szólva inkább csak a tisztesség kedvéért, (meg panaszkodás képen) mert sok haladás nincs. Egyik nap elkapott valami vírus. Pároméknál Influenzásak páran a gyárban, és ahogy a híreket hallom a mi megyénk az egyik élen járó, szóval gyanítom ő lehetett a ludas, bár bevallom ahhoz elég gyönguszka volt. Mindegy. Légyeg, hogy 1 napra azért ágyba parancsolt. Áááá! Szörnyű volt. Mikor feküdtem jól voltam és unatkoztam, de próbáltam csak meg felülni! Máris elöntött a fáradság. De a lényeg! Míg így szenvedtem unalmamban nagyon akartam hímezni. De nem akármit ám! Kifejezetten a The Soul of the Rose-t. Így másnap elő is vettem. Az előző fázisfotóhoz képest 2 napot hímeztem, és elkeserít a haladás (hiánya). Olyan rég volt a kezembe, hogy elfelejtettem milyen nehéz is hímezni. Az a sok eldobált szín! És mindből 1-2 öltés egymás mellett max. Fuf..... De csodás lesz a kép, ha egyszer kész lesz. :)

Szóval itt tartok most:

 


Mostanában jó hosszúakat posztolok. Még a végén grafomán leszek. :) Vagy csak hat a kineziológiai oldás. :))))

4 megjegyzés:

Andulka írta...

Nagyon klassz kis dolgokat alkottál! Aranyos a baba és az autó is!

Magdi írta...

Nagyon aranyosak lettek az apróságok! A Golden irtó nagy munka, én ilyen nem is mernék bevállalni, viszont "örökös" darab lesz, ha elkészül.

Unknown írta...

Jó újra hallani felőled! :)
Talán hamarosan én is rászánom magam egy kis blogolásra...

Azt hiszem jó dolog, hogy nem fertőződtem meg ezzel a GK cuccal. :)))

Luna (V.Fiona) írta...

Köszi lányok! Hát igen... a GK.... Azért remélem megbirkózom vele. :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...