© All rights reserved.

2008. október 3., péntek

Bent Creek magyarul

Gondolom, sokan ismeritek a méltán népszerű Bent Creek kalendáriumot.

Nagyon szép kis minta, egy baja van, az angol felirat. Ez nekem annál is inkább "hiba", mivel kislányomnak szánom, amolyan érzékeltetésként, hogyan is telnek a hónapok, évszakok. Gondoltam egy nagyot (?), és eszkábáltam hozzá magyar feliratokat. :D
Eddig az első 4 hónap van kész. Ott sajnos lendületet vesztettem, de most, hogy itt az ősz, és ismét több időt töltünk a (remélhetőleg) jó meleg szobában, ismét elővettem, és az októberi, illetve novemberi hónapokat is átterveztem. Remélem, a napokba hozzá tudok fogni.
Akik ismernek, és olvassák másik blogomat, tudják, hogy nem igazán szeretem az angolszász ünnepek átvételét. Ezért a februári hónap kicsit komolyabb fazonigazításon kellett, hogy átessen, hiszen a Valentin nap volt a témája. Amint láthatjátok, egy kis hóvirággal helyettesítettem az eredeti mintát, amit szintén egy BC mintából kölcsönöztem. :)
Helyes kis párnácskák lesznek belőle, amiket aztán egy fa tálcára felakasztgatva gyűjtögethet a lányom. Most őszintén!? Nem 100× jobb ez, mint a matricagyűjtő füzetek? ;)( a képekhez használt kiegészítőket, Nicole Kaltenecker tervezte. Ingyenes letölthető változatuk itt)

7 megjegyzés:

kipling - overon írta...

Fantasztikusan ügyes vagy Fió,gratulálok!!!


overon-kipling

Norvég Halász írta...

Aranyos ez a Bent Creek hónapos, magyar feliratokkal sokkal jobb! :) A februárt én farsangosra csináltam volna, azt hiszem. :)

Luna (V.Fiona) írta...

Köszönöm! :)

A farsang nekem is eszembe jutott, de az valahogy nem eléggé Bent Creek-es, mint téma. ;)

Lilang írta...

Tetszik, hogy magyarul készítetted el ezeket a kis mintákat.

Delfike írta...

Nagyon arik ezek kis minták.Csemetéd biztos örül majd neki!

Luna (V.Fiona) írta...

Köszönmö nektek is. :DDD

v-anette írta...

Nagyon jó a magyaros bent creek-ed:-) éN is gondolkodtam hasonlón, de időm az sajnos egy szál se:-((
De Neked gratulálok!!!

Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...