© All rights reserved.

2009. január 10., szombat

Változatok egy témára

Muszáj volt még egy variációt elkészítenem. :DDD A páromnak ez jobban tetszik. ;)


8 megjegyzés:

Jucus írta...

Nagyon jól sikerült ez is, de nekem az előző bejegyzés képei is tetszenek!

Anyus írta...

Nagyon jó lett:) én sajna nem tudok ilyen szépet készíteni:)

Gyere játszani, játékra hívlak kukk a blogomba:)

Jucus írta...

Teljesen megfertőztél ezzel a scrapbookozással!:o)) Szeretném megtanulni. Mivel kezdjen hozzá egy teljesen kezdő? Adsz ötletet, Te hogyan meg mivel kezdted? Pleaseee!

Luna (V.Fiona) írta...

Jucus, nagyon örülök, hogy megfertőztelek. :DDD
Tulajdonképpen az a kérdés, hogy melyik módját szeretnéd megtanulni. Létezik a hagyományos (amihez én nem értek sajnos) illetve a digitális. Ez utóbbihoz kell egy képszerkesztő progi. Én PhotoShop-ot használok, de létezik ingyenesen letölthető is, ez a GIMP. (ha jól tudom talán van a PS-nek is egy egyszerűsített ingyenes változata). A programok használatához a neten nagyon sok tutorialt találsz, de a scrap.hu-n (link az oldalamon) vannak magyar nyelvű leckék is. Én is ezekből tanultam, na meg gyakorlással. A kiegészítő elemek, amiket a képekhez használhatsz megvásárlóhatók, illetve nagyon sokan tesznek fel úgynevezett freebeket is. Lelőhelyek linkjét szintén találsz a scrap.hu-n.
Sztem elsőre ott nézelődj, olvasgass, és ha további kérdés van, nyugodtan szólj, vagy ott is kérdezhetsz, nagyon-nagyon segítőkészek ahogy látom. ;)
Sok sikert, remélem látunk tőled sok gyönyörűséget. :))) Nagyon izgi. :)))

Jucus írta...

De ari vagy, hogy válaszoltál!
A digitális scrapbooking érdekel, végigolvastam az egész oldalad, ami a scrapbookról szól:o)
GIMP 2.4.6 - om van letöltve, de úgy látom, népszerűbb a PhotoShop. Te melyik verzióját használod? Akkor arra keresek rá a Google - ban. Eljutottam a scrap.hu - ra is, regisztráltam is, de egyelőre még olllyan kínai nekem minden: "liftelni" meg "template-k" meg "scraplift":o)...szóval nekem biztos sok idő kell majd megtanulni.

Luna (V.Fiona) írta...

Igen, eléggé össze-vissza vannak az infók eldobálva, nehéz kimazsolázni. :(
Liftelni, (ha jól tudom) azt jelenti, hogy valakinél láttál egy oldalt, és ugyanolyan elrendezésbe készítesz te is egyet. Tulajdonképpen "lemásolod".
Templatről itt olvashatsz:
http://scrap.hu/showarticle.php?show=69
Scrapéift gondolom ugyanaz mint liftelni......
Még eszembe jutott, hogy van egy digi újság, igyenesen letölthető minden száma, és blog is van hozzá, meg pár okos dolog. Igaz főleg hagyományos, de azért akad pár digis finomság is, pl. minden számba letölthető szépségek.
http://scrapbookozzvelunk.blogspot.com/ Ez az.
Nekem PS CS3-van, magyar nyelvű, ami néha hátrány is, mert a legtöbb magyarok által készített tutorial is, angolul nevezi meg a különböző funkciókat rajta, és így azért elég nehéz....

Jucus írta...

A Scrapbookozz velünk c. újsit már megtaláltam - biztos Te már ismered: Todido v. Didó oldaláról. Most töltődik a PS CS2, mivel erre készített Juca a scrap.hu oldalairől leckéket - megpróbálom. Azt a Template - es oldalat megnézem, köszi!

Luna (V.Fiona) írta...

Nincs akkora különbség a kettő progi között. Én eddig minden leckénél minden ugyanott találtam.;)
Didó munkáit imádom. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...