© All rights reserved.

2009. március 17., kedd

Ma jó napom-pom van.........

Ma jó napom-pom van.........

Ma jó napom van. :) Sok okom van ám az örömre. ;)
Először is, feladtam a SWAP ajándékomat a titkos páromnak. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá. Az utolsó pillanatba még került bele ez-az, de erről bővebben holnap, vagy utána való nap. Pssszzzztttt...........
És az élet úgy hozta, hogy ha már feladtam amit adok, elhozhattam azt, amit kaptam. Ugyanis megérkezett az én ajándékom is! :))) Mint kiderült, Bruercsi volt az én angyalkám.
Ezeket a szépségeket kaptam tőle.



Azon túl, hogy szépek, még praktikusak is. Továbbá arról is meggyőződtem, hogy Bruercsi boszi lehet. Épp ahogy a SWAP ajándékokat nézegettem, az jutott eszembe, hogy kellene nekem egy ilyen ollótartó. És mit készített nekem, hát pont azt! :DD
És kaptam még egy praktikus táskát is, egy édes hímzéssel az elején. Remélem jól kivehető a képekről, hogy milyen ötletesen lehet „összehajtogatni”.
De nem csak ennyi lapult ám a borítékba! :) Volt ott még egy pár fülbevaló, egy édes szíves kulcstartó (amiért majd harcot kell vívnom a lányommal sztem :D ) és a KEDVENC bonbonom! (mondom, hogy boszi :D )
Éééééééés? Ami nagyon megmelengette a szívem, hogy ez a drága küldött ám a gyerekeknek is kis meglepiket! (mondom, hogy angyal :D )

Köszönjük Erika!

Gyorsan ellátogattam a blogjára is. :) Nagyon szép dolgokat, és jó ötleteket láttam! Azok az anyagok!!!!!!!! Alig várom, hogy nagyobb legyen a törpe, és többet lehessen elöl a gép. :)

3 megjegyzés:

bruercsi írta...

:)
Jaj, de örülök, hogy tetszettek az ajándékok! Nagyon sokat bóklásztam nálad, hogy kicsit jobban megismerhesselek és személyre szólót tudjak küldeni!
Remélem szeretni fogod őket!! :)
A kis szíves kulcstartóba lehet képet tenni, ez a férjednek készített scrap-nél jutott eszembe, hogy biztos szereted látni a szeretteidet, akkor is, ha épp nincsenek veled...
Sok szeretettel!

Dia írta...

Szia!
Megkaptam az SWAP ajándékodat!
Nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm! Nagyon tetszik és a csoki is a kedvencem! :-) Nagyon szépek, a kulcstartót már fel is tettem a kulcsomra!

Mégegyszer nagyon köszönöm!

Luna (V.Fiona) írta...

Erika, igen-igen, már jár az agyam, miként kicsinyítsek bele képet. :DD
Köszi mégegyszer mindent! :)))

Dia! Nagyon örülök!:DDD Izgultam ám!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...