© All rights reserved.

2009. március 29., vasárnap

Tilda szárnyak

Elég régen jelentkeztem. Az utóbbi napokat az tölti ki, hogy nyomtatót keresünk a párommal. Miután a fényképező beadta az unalmast, most a nyomtató is követte őt az örök elektronikus mezőkre. Igaz, fekete fehért még nyomtat, de itt van a sok screppelt fénykép, azokhoz kell a színes. 

Amíg a párom bújta a gépet, és szépen haladta a BBD képpel. Meg a másik kettővel is. ;) Rendszerint megkérdeztem a kis családom, hogy ma mit varjak, tündért, tigrist vagy nyuszit. :D

Meg is lett az eredménye. Mivel a lányom válaszolt elsőnek, a párom pedig mindig ugyanarra voksolt mint ő, már kész is a húsvéti képecske. :))) Tegnap lett kész. Ma vasalom, és utána lefotózom. Hogy a végső formája milyen lesz, azt még nem tudom, van pár ötletem, és egy szép banner akasztom. :)

Igazság szerint mindhárom műről készült fotó, de időközben azokon nagyot haladtam, így eléggé aktualitásukat vesztették......

Helyette mutatok egy Tildás munkát. Persze a lányka tiltakozott ellene, hogy neki nem kell. Nagy "meglepetésemre" mikor kész lett, kijentette, hogy ő reggelre megfogja magát gondolni, és kelleni fog neki. :DDD A drága! :DDDNincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...