© All rights reserved.

2009. május 18., hétfő

Új Tildás darab ;)

És akkor már mutatok egy kis Tildát is. Maga a poncsó jó ideje kész, de mivel hirtelen nyár lett, némi lendületet vesztettem. Úgy képzeltem a hűvös estéken majd jó lesz a lányomnak beleburkolózni.....na, majd ősszel. ;)

Azért csak elkészült. Baby Soft anyagból van, és így utólag nem is tudom mit mondjak róla. Rémesen szöszöl, rémes varrni. Annyira beleül a cérna, hogy alig látni hol varrtam. :( Viszont az applikáció felvarrásánál ue. tulajdonság nagyon jól jött, főleg egy ilyen kezdőnek mint én. :) Mikor kész lett, a lányom első kérdése az volt, megfoghatja e a madarat. :DDD

Talán a képről nem nagyon látszik, de a nyakában a szalagon egy Swarovski pillangó van. Ezt muszáj volt, ez Lilla ovis jele, és hát most mindenen ott kell lennie. :)))

A pánt felvarrásától nagyon féltem. Rég volt már, amikor napi szinten készítettem ilyesmit, és hát nagyon tartottam a csavarodástól. Szerencsére elég jól ment. ;)



4 megjegyzés:

bruercsi írta...

Nagyon édi lett! Milyen anyag az a baby soft? Plüss?

Dia írta...

Nagyon aranyos lett! és az "én" madárkám van rajta! :-) Egyébként a madarat kitömted valamivel?

Ayla írta...

Nagyon jó! Igazán csajos darab:-)

Luna (V.Fiona) írta...

Köszi mindenkinek! :)))
A Baby Soft az az anyag, amiből azokat a csudás puha újfajta plüssöket is készítik. :DDD Egy álom a tapintása! Most azon gondolkodom, hogy abból készítek takarót a lányom ágyára. ;) Csak még azt nem tudom, mivel dobmám fel, mert azért csak úgy simán snassz lenne. :DDD
Dia! Igen, ez az a madárka. És nem véletlen! Naná, hogy megtetszett a tiéd a lányomnak, és egyből kellett egy neki. ;) Vatelin van alátömve.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...