© All rights reserved.

2010. március 4., csütörtök

Tartozásom... (egy része)

Huh, nem is tudom hol kezdjem. Annyi mindennel tartozom nektek, és annyi mindent szeretnék elmondani, hogy ebbe a pár perc nyugalomba biztos nem fér bele. Kicsi Jácintom megint fogzik, így a magamra szánt idő megint erősen korlátozódott.
Sokan kértétek a multis oldalamon, hogy fotózzam le a tigrist. Nos eleget tettem a kérésnek, de a monitor meghibásodása mindeddig nem tette lehetővé, hogy megmutassam, ezt most pótlom. :)




Közelebbit nem nagyon akarok tényleg mutatni, mert a szálak még nem rendeződtek, mivel nem mostam ki egyenlőre, és a keret bizony megnyomorgatta itt ott.

Mutatok egy másik szépséget is. Egy újabb L'r de rien minta készül nálam. :) A színei ennek is cserélődtek helyenként, ezúttal a meglévő fonalkészlet a hibás, és a helyi ellátottság illetve ellátatlanság. Annyira megkedveltem ezeket a bájos kis mintákat! :) Már csupán a színek is a tavaszt hírdetik, hát még a bájos ábrázolás. :D Eé mintha csak erre az anyagra találták volna ki! (Bellena 20ct)



Ugyanez sajnos nem mondható el egy másik képről. Nagy csalódás ért, de ezt most nem árulom el egyenlőre. Helyette álljon itt egy találós kérdés. Mi lesz ez a kép? Segítségül annyit elárulok, hogy kapcsolódik a mai bejegyzéshez egy kicsit, és akik kontaktjaim a multiplin, azok néhány elejtett megjegyzésem kapcsán nyomra lelhetnek. :D

1 megjegyzés:

Szecsi írta...

Nagyon tetszik az LR de rien. Nekem is annyira a tavaszt sugalmazzák ezek a minták :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...